Cách lọc bạn bè trên Facebook mới nhất cực nhanh chóng và đơn giản

Informaciona tehnologija

Najnoviji način filtriranja prijatelja na Facebooku je vrlo brz i jednostavan

Kako filtrirati prijatelje na Facebooku nije teško, ali ne znaju svi. Naučite kako filtrirati prijatelje na Facebooku jednostavno i brzo i na telefonima i na računarima u ovom članku.

Vaša Facebook lista prijatelja je mnogo, ali svi vaši prijatelji ne komuniciraju redovno s vama. Znati kako filtrirati prijatelje na Facebooku imat će više koristi za vaš Facebook. Ako se pitate kako filtrirati prijatelje na facebooku kao i njegove prednosti GhienCongListen Saznajte u ovom članku.

Sadržaj
prvo. Koje su prednosti filtriranja neaktivnih prijatelja na Facebooku?
2. Kako filtrirati prijatelje na Facebooku pomoću računara
2.1. Korištenje softvera FPlus
2.2. Korištenje višestrukih alata za Facebook uslužni program
2.3. Korištenje ekstenzije MonokaiToolkit
3. Kako filtrirati prijatelje na Facebooku putem telefona
4. Bilješke nakon filtriranja prijatelja na Facebooku

Koje su prednosti filtriranja neaktivnih prijatelja na Facebooku?

Prva stvar koju treba spomenuti je korist od filtriranja neinteraktivnih prijatelja na Facebooku? Hajdemo zajedno pronaći odgovor.

Oglas

Sigurno svi znaju, Facebook vam dozvoljava da imate najviše 5000 prijatelja, zar ne? To znači da se možete sprijateljiti samo sa 5000 ljudi. Zvuči puno, ali zapravo, ako vaša lista prijatelja nije kvalitetna, interakcija je na ivici samo nekoliko ljudi, ne vrijedi mnogo u poređenju sa 5000 ljudi.

BÀI VIẾT LIÊN QUAN  Chặn quảng cáo trên Chrome máy tính và app điện thoại đơn giản

Osim toga, dodavanjem neaktivnog prijatelja na vašu listu prijatelja također se koristi prilika da steknete još jednog prijatelja. Zato što je nadimak sa kojim se sprijateljite najvjerovatnije virtuelni nick i nema interaktivnu vrijednost za vašu objavu.

Oglas

Umjesto toga, možete se sprijateljiti i sa ljudima koje poznajete, sposobnost interakcije će biti mnogo veća.

Za gore navedene nedostatke, filtriranje interakcija je izuzetno efikasno rješenje bilo da želite filtrirati interakcije na ličnim stranicama ili na fan stranicama. Dakle, kako filtrirati i kako brzo filtrirati prijatelje na Facebooku. Naučimo više uz GhienCongListen.

Oglas

Kako filtrirati prijatelje na Facebooku pomoću računara

Najlakši i najprikladniji način je filtriranje prijatelja na računaru. GhienCongListen će vas uputiti na 3 načina da filtrirate prijatelje pomoću najpopularnijeg kompjuterskog softvera.

Korištenje softvera FPlus

Ovo je način filtriranja prijatelja na Facebooku koji mnogi ljudi biraju zbog njegove efikasnosti. Prije svega, morate preuzeti ovaj softver.

  • Link za preuzimanje FPlus softvera na računar

Kako filtrirati prijatelje na Facebooku sa FPlus-om konkretno na sljedeći način;

Korak 1: Prvo, ne zaboravite da se prijavite na svoj FPlus nalog na računaru. Imajte na umu da se trebate prijaviti na softver pomoću kolačića kako biste izbjegli Checkpoint. Ako ne znate kako se prijaviti pomoću kolačića, kliknite na upute u softveru kao što je prikazano.

Kako filtrirati prijatelje na Facebooku

Korak 2: Nakon što ste se uspješno prijavili, idite na karticu Prijatelju na traci sa alatkama na vrhu ekrana. Zatim prevlačite da biste pronašli stavku Unfriend.

Kako filtrirati prijatelje na Facebooku

Korak 3: Zatim dobijate listu svojih Facebook prijatelja odabirom plana Nabavite listu prijatelja ili Preuzmite uid listu iz datoteke, otvorite listu uid-a koju želite da zadržite

BÀI VIẾT LIÊN QUAN  Tạo danh sách thả xuống trong Excel đơn giản trong 1 phút

Kako filtrirati prijatelje na Facebooku

Korak 4: Odaberite uslove za odbijanje.

Kako filtrirati prijatelje na Facebooku

U odjeljku liste prijatelja pojavit će se lista prijatelja koje ste stekli na Facebooku. Treba da zabilježite, provjerite samo provjerite i nemojte otkazivati ​​prijatelje da ponovo provjerite listu prije otkazivanja, izbjegavajući slučaj da budete otkazani previše u odnosu na potrebe i želje.

Zatim, birate da prekinete prijateljstvo s prijateljima koji nemaju interakciju (komentirajte, lajkujte, dijelite, inbox…) da biste se uklonili s prijateljima koji nemaju interakciju s vama.

Korak 5: Nastavljate da označavate druge uslove kako biste provjerili interakciju vaših prijatelja na Facebooku.

Kako filtrirati prijatelje na Facebooku

Korak 6: Vi postavljate parametre Nakon otkazivanja i Vrijeme pauze. I pritisnite Počni Pustite softver da pokrene proces filtriranja prijatelja.

Kako filtrirati prijatelje na Facebooku

Nakon gore navedenog procesa, završili ste proces interaktivnog filtriranja. Vrijeme će ovisiti o broju prijatelja i vašim prethodnim postavkama.

Korištenje višestrukih alata za Facebook uslužni program

Ovo je proširenje koje je integrirano u Chrome, možete otići na link ispod za preuzimanje. Trenutno je ovaj uslužni program preimenovan u LOC

  • Link za preuzimanje uslužnog programa Višestruki alati za Facebook na Chromeu

Nakon preuzimanja, primit ćete zahtjev za sinhronizaciju od Chromea. Samo kliknite OK i računar će vas prebaciti na ovakav interfejs. Ako niste prijavljeni na svoj Facebook nalog, ne zaboravite da se prijavite i zatim pređite na sledeći korak.

Kako filtrirati prijatelje na Facebooku

Nakon što ste se prijavili na uslužni program, nastavite prema načinu filtriranja prijatelja na Facebooku koji GhienCongListen vodi kao u nastavku.

Korak 1:Nakon otvaranja aplikacije, birate Alati. Traka menija će se odmah spustiti, pronaći i odabrati stavku Interaction Scanner u aplikaciju za statistiku interakcije vaših prijatelja.

Kako filtrirati prijatelje na Facebooku

Korak 2: Molimo odaberite stavku Skeniranje sada, pričekajte trenutak da aplikacija učita podatke. Nakon učitavanja, dobit ćete listu Facebook nikova koji nisu u interakciji s vama ili više nisu aktivni.

BÀI VIẾT LIÊN QUAN  Top 6 phần mềm làm nhạc EDM cực chất không nên bỏ qua

Kako filtrirati prijatelje na Facebooku

Korak 3: Na kraju, samo trebate kliknuti na ove nadimke, automatski će se preusmjeriti na ličnu stranicu te osobe. Samo treba da se oslobodite prijatelja i gotovi ste.

Kako filtrirati prijatelje na Facebooku

Bilješka: Ovo je ručni način, tako da je pogodan samo za one od vas koji imaju malo prijatelja i mali broj prijatelja koji ne komuniciraju. Ako imate mnogo prijatelja, trebali biste koristiti FPlus kao što je gore navedeno jer će vam na ovaj način biti potrebno malo vremena. Međutim, na ovaj način možete u potpunosti odabrati s kim se želi poništiti prijateljstvo.

Korištenje ekstenzije MonokaiToolkit

Drugi način filtriranja prijatelja na Facebooku je korištenje ekstenzije MonokaiToolkit. Ovo je još jedna ekstenzija iz Chromea koja vam pomaže da brzo filtrirate svoje manje aktivne prijatelje na Facebooku.

  • Link za preuzimanje MonokaiToolkit-a na proširenju za Chrome

Korak 1: Nakon što je preuzimanje završeno, nastavljate da odgovarate na zahtjeve uslužnog programa kao što su: Odaberite jezik, Označite kvadratić da prihvatite pristupnu dozvolu uslužnog programa i kliknite na riječ Završeno u koraku 3.

Korak 2: Interfejs će prikazati statistiku o vašem Facebook računu, odaberite Facebook Toolkit u traci menija sa desne strane.

Kako filtrirati prijatelje na Facebooku

Korak 3: Traka podmenija će iskočiti sa listom, imaćete mnogo opcija. Unutar članka odaberite Uklonite neinteraktivne prijatelje.

Pomoću funkcije Ukloni neaktivne prijatelje možete navesti rangiranje interakcija u nedavnim objavama. Možete pronaći i izbrisati neinteraktivne prijatelje.

Kako filtrirati prijatelje na Facebooku

Korak 4: Nakon odabira, postavite parametre za skeniranje, a zatim pritisnite odabir Skenirajte neinteraktivne prijatelje i sačekajte trenutak da se podaci učitaju.

Kako filtrirati prijatelje na Facebooku

Korak 5: Nakon učitavanja, vidjet ćete listu prijatelja koji ne komuniciraju s vašim Facebook računom. Označite osobe koje želite da izbrišete tako što ćete se pomicati prema dolje i odabrati Uklonite neinteraktivne prijatelje.

Kako filtrirati prijatelje na Facebooku

Kako filtrirati prijatelje na Facebooku putem telefona

Ako učite kako filtrirati Facebook prijatelje putem telefona, možete se obratiti aplikaciji MonokaiToolkit. To je telefonska verzija uslužnog programa MonokaiToolkit koji smo naučili iznad. Ovo je prilično popularna aplikacija za filtriranje interakcija posebno za Facebook.

Za iPhone telefone, budući da aplikacija nije dostupna u App Store-u, koraci instalacije su pomalo komplicirani, ali nisu previše teški za napraviti. Da biste instalirali MonokaiToolkit na iOS, morate pripremiti računar i iPhone koji koristi iOS 9.0 ili noviji.

  • MonokaiToolkit link za preuzimanje na Google Play za Android
  • MonokaiToolkit link za preuzimanje za iOS

Nakon instalacije, naučit ćemo kako filtrirati prijatelje na Facebooku slijedećim koracima:

Korak 1: Prije svega, morate se prijaviti na aplikaciju putem Facebooka. Čim otvorite aplikaciju na ekranu telefona, pojaviće se interfejs za prijavu. Unesite svoj Facebook nalog. Zatim Odaberite jezik želja. I ne zaboravi Dozvolite aplikaciji da vam šalje obavještenja da završite prijavu.

Korak 2: Nakon uspješnog prijavljivanja na aplikaciju MonokaiToolkit, idite na Feature izaberite Vidjeti sve.

Kako filtrirati prijatelje na Facebooku

Korak 3: Zatim se pomičete prema dolje i pronalazite stavku Filtrirajte neinteraktivne prijatelje. Dalje, vi birate Pristup.

Kako filtrirati prijatelje na Facebooku

Korak 4: Na kraju, odaberete cilj na kojem želite da isključite interakciju, a zatim kliknite Unfriend.

Pored funkcije interaktivnog filtriranja na Facebooku, MonokaiToolki također podržava mnoge izuzetno zanimljive funkcije kao što su: omogućavanje korisnicima da objavljuju priče bez vremenskog ograničenja, automatsko slanje poruka, automatsko ispuštanje emotikona, brisanje poruka, manje interaktivnih prijatelja, filtriranje komentara, povećanje interakcije i pratiti, ….

Bilješke nakon filtriranja prijatelja na Facebooku

Masovno uklanjanje prijatelja Facebook-a na trećoj aplikaciji koja nije pod Facebookovom upravom može uzrokovati da dobijete kontrolne tačke i da budete privremeno zaključani sa svog Facebook naloga.

Možete sačekati da istekne vrijeme zaključavanja i ponovo se prijaviti na Facebook ili isprobati druge načine da otključate Facebook.

Nakon masovnog odvajanja od prijatelja sa nalozima koji imaju malu ili nikakvu interakciju sa vama, trebalo bi da prekinete vezu između vašeg Facebook-a i gore navedenih aplikacija/softvera kako biste zaštitili Facebook od otkrivanja informacija i curenja.

Vidjeti više:

  • Filtrirajte svoje Facebook prijatelje u roku od 30 sekundi sa ove 2 jednostavne aplikacije
  • Detaljno kako označiti prijatelje na Facebooku na bilo kojem uređaju
  • Kako sakriti prijatelje na Facebooku sa iPhone-om u 5 jednostavnih koraka

Ako smatrate da je članak koristan, ostavite Like & Share kako biste podržali GhienCong Nghe kako biste mogli pročitati još korisnih članaka. Hvala za gledanje.

Related Posts

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

© 2023 reehunt - WordPress Theme by WPEnjoy